Direct Marketing en verhuur van kantoorapparatuur in de Benelux en Duitsland.

Rentxerox start met de verhuur van kopierapparatuur in de Benelux en Duitsland

 

Rentxerox.nl slaat dubbelslag op het gebied van kantoorapparatuur en printing in de Benelux en Duitsland. Reeds vele jaren werken de mensen achter Rentxerox.nl in de wereld van Direct Marketing, printer verhuur, kopieerapparaat verhuur, lease / verkoop / verhuur van  kantoorapparatuur, printing in house en projectinrichting. Het concept om al deze takken gebundeld aan te bieden zou een gat in de markt kunnen zijn, omdat dit nog nauwelijks bestaat.

Benelux en Duitsland

Voorheen werd bijna alleen aandacht gegeven aan verhuur van Xerox kantoorapparatuur en Direct Marketing binnen Nederland, maar aangezien Europa transparanter wordt gaat Rentxerox.nl hier in mee. Door nu het werkgebied te verbreden naar België en Duitsland hopen we met onze expertise ook buiten Nederland klanten te gaan ondersteunen op een bouwproject, filmproductie, beurs, congres of ander evenement waar men kantoor apparatuur wenst te gebruiken.

Formule 1

Ondanks dat Rentxerox.nl de werkzaamheden nog niet heel lang als gecombineerd product aanbiedt kunnen we momenteel al aanvragen invullen voor bijvoorbeeld de Formule 1.
Het zijn aansprekende evenementen om aan mee te werken voor een jong bedrijf als Rentxerox.nl, maar door de jarenlange ervaring kan Rentxerox.nl aan elk denkbaar project of evenement invulling geven.

.

Posted in Uncategorized.