Diversiteit van Rentxerox.nl

Diversiteit van Rentxerox.nl

 

Diversiteit van Rentxerox.nl blijkt gewenst

7 augustus 2009

In de paar maanden dat Rentxerox.nl de krachten heeft gebundeld is gebleken dat bedrijven zich erg goed kunnen vinden in de diversiteit die wordt aangeboden. Zowel voor het huren van kopieerapparaten, printers en multifunctionals alsmede voor direct mailing, printing en ondersteuning van databases komen de aanvragen  binnen. Ook de flexibiliteit die Rentxerox.nl biedt door de mogelijkheid om een kopieermachine te huren alvorens deze definitief aan te schaffen slaat goed aan bij bedrijven. “In deze tijden van recessie willen bedrijven niet direct veel geld uitgeven voor de aanschaf van een kopieerapparaat. Nu kan men eerst testen of een kopieerapparaat aan alle wensen en eisen voldoet tijdens een korte huur periode.”, aldus Pieter de Rijk.

Kopieerapparatuur kopen

De kantoorapparatuur welke door ons wordt ingezet tijdens huurprojecten kan men ook kopen. Het betreft immer jong gebruikte apparatuur die volledig door onze technische dienst is onderhouden, waardoor een levensduur van tenminste 48 maanden gewaarborgd kan worden. Dit levert onze relaties kwaliteit en continuïteit op. Wanneer bedrijven hun machinepark willen vervangen is het vaak een groot vraagteken welke leverancier flexibel en uiteraard betrouwbaar is. Met de mogelijkheid om een proefperiode* van bijvoorbeeld 3 maanden aan te houden kan men zich door onze apparatuur en service laten overtuigen dat Rentxerox.nl zo’n leverancier is. Zodoende kan er besloten worden om de kantoorapparatuur bij Rentxerox.nl te kopen.
Ook als niet alle contracten op dezelfde datum aflopen kan er besloten worden om een kopieerapparaat te kopen wanneer er één uit onderhoud loopt. Vervolgens gaat men pas weer over tot kopen van het volgende kopieerapparaat wanneer de tweede afloopt. Wij kunnen ervoor zorgdragen dat alle kopieermachines die u besluit te kopen eenzelfde afloopdatum krijgen.

Assortiment van Rentxerox.nl

Wanneer u een printer wilt huren, een kopieermachine wilt kopen of een multifunctional wilt leasen dan schetsen wij hier een greep uit ons uitgebreide assortiment. Het gaat hierbij, zoals reeds hierboven beschreven, om jong gebruikte kantoorapparatuur. Echter zijn er bij een wens voor nieuwe apparatuur ook voldoende mogelijkheden.
Rentxerox.nl maakt uitsluitend gebruik van het gerenommeerde merk Xerox. De modellen die we voeren voor onze diverse takken van sport zijn onder andere: Xerox DC240 / DC250, Xerox Docucolor 242 / 252, Xerox WC Pro 35 / 45 / 55, Xerox WorkCentre 165 / 175, Xerox 4110, Xerox DC 2045 / 2060, Xerox 6060, Xerox DC 7655 / 7665, Xerox WorkCentre 128 en de Xerox 7228 / 7232. Uiteraard kunnen we nagenoeg elk Xerox apparaat leveren.

* Bij aanschaf na een proefperiode kan men een groot gedeelte van het huurbedrag van de koopsom aftrekken.

Posted in Uncategorized and tagged , , .