Kopieermachine Leasen of Kopen

 

Kopieermachine leasen of kopen

Weesp, 15 september 2010, https://rentxerox.nl ; Kopieermachine leasen of kopen bij Rentxerox.nl

Rentxerox.nl in Weesp is gespecialiseerd in alles op het gebied van kantoorapparatuur. De jarenlange ervaring in de wereld van printen en de verhuur en verkoop van kopieerapparaten zorgt ervoor dat wij u op elk niveau kunnen voorzien van advies en kopieerapparatuur op maat.

Bij Rentxerox.nl kunt u terecht met elke aanvraag die u heeft met betrekking tot Xerox apparatuur. Van een instapmodel printer tot een grafische kleurenmultifunctional kunnen wij u in uw behoefte voorzien. Nagenoeg de hele range van het merk Xerox is door ons te leveren, waarbij wij kunnen adviseren in de beste oplossing voor uw bedrijf.

Rentxerox.nl levert naast nieuwe kantoorapparatuur tevens gebruikte apparatuur welke gereviseerd is, zodat dezelfde levensduur gerealiseerd kan worden. Voor de lange termijn leveren we nieuwe producten en voor de korte termijn verhuur maken we gebruik van gebruikte Xerox kantoorapparatuur.

Wanneer u een kopieermachine wilt leasen, een kleuren kopieerapparaat wilt huren of een printer zou willen kopen, het is allemaal mogelijk. Voor elke wens of eis heeft Rentxerox.nl een gedegen oplossing waarbij u als relatie op de wenken bediend wordt.

Flexibiliteit is een sleutelwoord in de mentaliteit van Rentxerox.nl. Bij ons bent u verzekerd van snelle service en levering op kantoor of op projectlocatie. Daarnaast kunnen we elk denkbaar project tot in de avonduren of in de weekeindes tot een succes maken dankzij onze hoogwaardige multifunctionals en printers en tevens onze flexibele instelling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Remi Lok

Posted in Uncategorized.