kopieermachine verhuur Utrecht

Kopieermachine verhuur van Xerox in Utrecht.

RentXerox.nl uit Weesp is gespecialiseerd in de verhuur en lease van gebruikte Xerox kopieermachines en printers.

Onze jarenlange ervaring in de wereld van printen, verhuur en verkoop van kopieerapparaten zorgt ervoor dat wij u op elk niveau kunnen voorzien van advies en kopieermachines op maat.

Bij Rentxerox.nl kunt u terecht met elke aanvraag die u heeft met betrekking tot Xerox apparatuur. Van een instapmodel printer tot een grafische kleurenmultifunctional kunnen wij u in uw behoefte voorzien. Nagenoeg de hele lijn van Xerox kopieerapparatuur en printers is door ons te leveren, waarbij wij u kunnen adviseren wat de beste oplossing is voor uw bedrijf.

Rentxerox.nl levert naast nieuwe kantoorapparatuur vooral gebruikte apparatuur welke gereviseerd is, zodat dezelfde levensduur gerealiseerd kan worden. Voor de lange termijn leveren we nieuwe producten en voor de korte termijn verhuur maken we gebruik van gebruikte Xerox kopieermachines of printers.

Wanneer u een kopieermachine wilt leasen, een kleuren kopieerapparaat wilt huren of een printer wilt aanschaffen, is dit allemaal mogelijk. Voor elke wens of eis heeft Rentxerox.nl een gedegen oplossing waarbij u als relatie op de wenken bediend wordt.

Flexibiliteit is een sleutelwoord in de mentaliteit van Rentxerox.nl. Bij ons bent u verzekerd van snelle service en levering op kantoor of op projectlocatie. Daarnaast kunnen we elk denkbaar project tot in de avonduren of in het weekend tot een succes maken dankzij onze hoogwaardige multifunctionals en printers en tevens onze flexibele instelling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Pieter de Rijk

Posted in Uncategorized.