Xerox 4110 Gebruikt

Xerox 4110 gebruikt

Rentxerox heeft op dit moment 3 gebruikte Xerox 4110 printers op voorraad.

Het Xerox 4110 productiesysteem biedt u een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en functionaliteit, en
dat alles binnen een opvallend compacte behuizing. De Xerox 4110 is een geavanceerde zwart wit productieprinter die zich
echter zeer eenvoudig laat bedienen.

De Xerox 4110 is niet alleen ideaal voor zowel een kantooromgeving waarin veel verschillende gebruikers de machine bedienen maar ook voor grafimediabedrijven of huisdrukkerijen waar veelvuldig eenvoudige tot zeer complexe drukwerkopdrachten moeten worden geproduceerd. Kortom, met de Xerox 4110 Kortere wachttijden bij het kopiëren: doe meer in minder tijd. De scanner van de Xerox 4110 is uitgerust met niet één maar twee scankoppen. Deze dubbele scankop van de Xerox 4110 scant met een snelheid van 100 beelden per minuut zowel enkelzijdige als dubbelzijdige documenten, zodat u sneller dan ooit tevoren over kopieën van perfecte kwaliteit kunt beschikken.

Voorkom vervelende wachttijden bij het kopieerapparaat. De scanner met dubbele scankop scant maar liefst 100 beelden per minuut bij zowel enkel- als dubbelzijdige documenten.
• Scanopdrachten met veel originelen worden sneller en gemakkelijker verwerkt dankzij de originelendoorvoer voor 250 vel.
• U bereikt beelden van hoge kwaliteit met een scanresolutie tot 600 x 600 dpi in 8-bits grijswaarden (256 tinten).
• Papieren originelen in digitale vorm nodig? Met scannen naar e-mail is dit makkelijker dan ooit. En dankzij de standaard ondersteuning voor LDAP is dit eenvoudig binnen uw organisatie te integreren.
• Opdrachten die veelvuldig voorkomen worden een fluitje van een cent dankzij Job Flow. Veel opdrachten zoals e-mail en scannen naar bestand worden automatisch ingesteld.
• Organisatie en productiviteit worden geoptimaliseerd met 500 mailboxes/mappen voor de opslag van bestanden.
• Documenten die zijn opgeslagen op de 4110 kunnen snel en met opdrachtinstellingen op elk gewenst moment opnieuw geproduceerd worden. Alle veelvoorkomende opdrachten zijn zo snel beschikbaar.

Posted in Kopieermachine.