Xerox huren of kopen bij Rentxerox.nl

 

Rentxerox.nl breidt de mogelijkheden uit

 
Rentxerox.nl breidt de mogelijkheden op het gebied van kantoorapparatuur verder uit. Het was u wellicht al bekend dat u bij ons terecht kunt voor de kantoorinvulling van uw evenementen. Wanneer het evenement slechts één dag duurt of als u een maand lang van onze professionele hulp gebruik wilt maken, we staan altijd voor U klaar. Zeer gebruiksvriendelijke apparatuur en personeel staat tot de beschikking van alle evenementen organisaties wanneer Rentxerox.nl wordt ingeschakeld. Van eenmanszaak tot multinational kunnen wij een ieder volledig ondersteunen met onze expertise, het maakt daarbij niet uit in welke branche u werkzaam bent.
Wilt u een printer huren, een kopieermachine huren of een digitale copier huren dan bent u bij Rentxerox.nl aan het juiste adres. Op elk gebied van Xerox huren ondersteunen wij u graag.

Naast deze activiteiten richten we ons ook steeds meer op het ondersteunen van eindgebruikers. Dit houdt in dat we iedereen in de behoefte van kantoorapparatuur kunnen voorzien. Dankzij jarenlange ervaring en een zeer flexibele service dienst kan Rentxerox.nl de oplossing op maat voor u bewerkstelligen. Een enkele A3 printer kopen of 10 full option  multifunctionals leasen voor 60 maanden, het is allemaal mogelijk. Rentxerox.nl tackelt met haar uitbreiding elk denkbare aanvraag met betrekking tot kantoorapparatuur, printing en dialog marketing.

Persoonlijke benadering
Dankzij onze online marketing zijn we nu nog beter bereikbaar voor een breder publiek. Dit wil zeggen dat u niet alleen met een mailadres en een website communiceert, want bij Rentxerox.nl staat de persoonlijke benadering van onze klanten en persoonlijke afhandeling van hun aanvragen zeer hoog in het vaandel. We zien een verschuiving in de markt die veel meer handel via internet teweeg heeft gebracht. Echter merken we dat mensen het liefst face-to-face contact hebben als het gaat om belangrijke zaken als de aanschaf of het huren van kantoorapparatuur en het beheer van de documentenstroom. Dit alles is voor onze organisatie net zo belangrijk als voor u.

Voor vrijblijvend advies kunt u Rentxerox.nl altijd benaderen.

Posted in Uncategorized and tagged , , .